EEN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING VAN SCHIELAND BORSBOOM NVM MAKELAARS!

Een nieuwbouwhuis; wat een heerlijk vooruitzicht!!!! Voordat het zover is, moet er nog van alles geregeld worden.

Als je een al een eigen koophuis hebt, is de waarde hiervan bijvoorbeeld van belang voor de berekening van je hypotheek. En ook zul je jouw huis precies op tijd willen verkopen om straks zonder zorgen te verhuizen naar het nieuwe huis.

Een goed begin is het halve werk en daar helpen wij je bij! Plan een vrijblijvende waardebepaling, dan krijg je van ons de (verkoop-)waarde van jouw huis waar je verder mee kunt rekenen. Heb je ook verkoopplannen? Dan geven wij ook graag een vrijblijvend verkoopadvies.

Gratis, dus doe er je voordeel mee!

ZO GAAT EEN OPEN TAXATIE DAG

Wij komen bij je langs om gratis de indicatieve waarde van jouw woning te bepalen.

1. Afspraak

Na de aanvraag nemen wij contact met je op om een datum en tijdstip in te plannen. Wij spreken het liefst in de woning zelf af, maar we kunnen natuurlijk ook videobellen!

2. Voorbereiding

Wij gaan alvast aan de slag met de voorbereidingen om de waardebepaling zo exact mogelijk uit te kunnen voeren. Wij leveren geen half werk!

3. Woningopname

Wij nemen in ca. 20 minuten jouw woning op. Heb je langer de tijd nodig, bijvoorbeeld omdat je vragen hebt of verkoopadvies wilt? Geen probleem, dit kun je aangeven als je de afspraak maakt.

4. Marktscan

Vervolgens gaan wij op kantoor voor je aan de slag om niet alleen jouw woning maar ook de markt en de omgeving te bestuderen.

5. Waardebepaling

Maximaal vijf werkdagen na de woningopname, ontvang je van ons telefonisch/ mondeling de indicatieve waarde van jouw woning.

6. Vrijblijvend Advies

Heb je, na het horen van de waarde, nog vragen of behoefte aan advies? Dan weet je ons te vinden!

EEN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Plan m nu in

    De Open Taxatie Dag is een gratis en vrijblijvende dienst van Schieland Borsboom NVM Makelaars en wordt gedreven vanuit onze service-verlening. Sinds 1980 is Schieland Borsboom een begrip in actief makelaarsland. Ons team staat van maandag t/m zaterdag voor u klaar. Vanuit onze visie ‘Het hoofd koel en het hart warm’ leveren wij uitsluitend topservice op maat. Niet alleen voor de happy few, maar voor iedereen!